vlag op de maan

Wat belangrijk is bij het plaatsen van een vlag

Je ziet het steeds meer: grote vlaggen die voor een bedrijf staan om je boodschap of logo op te laten vallen. Door de toenemende populariteit zien we ook steeds meer bedrijven die niet het maximale rendement uit hun vlag halen, erg zonde natuurlijk. Daarom geven we je in dit artikel een aantal geweldige tips zodat het geld wat je in je vlag steekt zich maximaal terugverdiend.

Denk goed na over de inhoud

Allereerst moet je bedenken wat het doel is van de te plaatsen vlag. Wil je naamsbekendheid creëren of moet je bedrijf gewoon opvallen voor bezoekers? Bij het creëren van naamsbekendheid is het essentieel dat er een goede marketingboodschap op staat. Maar wat is dan een goede marketingboodschap? Het is belangrijk dat de doelgroep je boodschap of afbeelding onthoudt. Het bedenken hiervan doe je niet in vijf minuten. Veel bedrijven besteden dit ook uit aan een ontwerp of reclamebureau. Deze jongens zijn de hele dag bezig met marketing uitingen en weten vaak precies hoe je een doelgroep effectief en doeltreffend aan kunt spreken.

Kwaliteit van je vlag

Het plaatsen van een grote vlag is een flinke investering. Probeer dus zeker niet te besparen op de kwaliteit van de vlag. Bij het monteren wil je natuurlijk dat die vele jaren meegaat en dat je niet over een jaar een nieuwe kan gaan laten maken. Het is ook belangrijk dat de vlag zijn kleur goed behoudt, als die vaal wordt dan kan niemand meer lezen wat erop staat. Ook kan een vale/lelijke vlag het imago van je bedrijf schaden. Laat je vlag dus drukken door professionele drukkerij. Als de vlag klaar is bekijk hem dan goed op eventuele fouten, want als die eenmaal hangt haal je hem niet zo weer naar beneden.